Amenajari Gradina Arad

GREEN GARDEN GROUP

Amenajari Gradina Arad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Amenajari Gradina Arad: GREEN GARDEN GROUP.

Green Garden Group
Amenajari gradina, peisagistica, irigatii, intretinere si proiectare
0741.972.203 

Cu o experienta de peste zece ani in amenajari gradini Arad, suntem in prezent pregatiti pentru orice proiect de amenajare peisagistica. Dispunem de utilaje performante si de o echipa foarte bine pregatita, atat pe partea de proiectare si de executie cat si pe partea de intretinere. Sloganul nostru “Experti in peisagistica” ne reprezinta in primul rand ca scop si motivatie de a oferi clientilor nostri cele mai bune produse si servicii. Astfel, principalele noastre activitati sunt urmatoarele: 

  • amenajari gradini spatii verzi aradconstruim gradini Arad (si in judetele invecinate)pentru locuinte rezidentiale, dar si lucrari de mari dimensiuni: parcuri, terenuri de sport, diverse amenajari peisagistice urbane
  • montam pavaje si pardoseli exterioare (piatra decorativa, deck-uri) si diferite cai de acces
  • proiectam si instalam sisteme automate de irigatii (tevi, conexiuni electrice, rotoare si aspersoare telescopice) precum si toata gama de utilitati aferente (sisteme de protectie, iluminare decorativa)
  • acoperim lucrari complexe pentru cladiri nerezidentiale (parcuri, amenajari exterioare sedii de firma, complexe comerciale, suprafete mari) prin parcul diversificat de utilaje proprii si resursele umane specializate de care dispunem.
  • asiguram pachete de intretinere profesioniste ce cuprind toate activitatile, instalatiile si tratamentele fitosanitare necesare unei mentinere sanatoase si de durata a oricaror amenajari peisagistice
  • pentru sediile de firma, spatiile comerciale, dispunem de un utilaj profesional pentru curatenie, ce asigura intretinerea corecta si eficienta a parcarilor, cailor de acces interioare si a zonelor libere betonate interioare sau exterioare.

Amenajarea peisagistica contine un element foarte important si totodata decisiv de luat in calcul in proiectarea, executia si intretinerea unui spatiu exterior, acest element fiind natura: Prin legile biologice ale acesteia, prin ciclicitatea anotimpurilor si a altor elemente, natura determina luarea tuturor masurilor si respectarea tuturor normelor metodologice in ce priveste obiectul peisagisticii. Mai jos aveti o parte din portofoliul nostru de lucrari, ce cuprinde lucrari executate atat pentru locuinte rezidentiale cat si pentru parcuri, sedii de firma, centre comerciale.

amenajari gradini spatii verzi arad

Servicii

  • Green Garden Group: proiectare, amenajare si intretinere peisagistica.
  • Construim gradini pentru cladiri rezidentiale, montam pavaje si pardoseli exterioare (piatra decorativa, deck-uri),
  • proiectam si instalam sisteme eficiente de irigatii (tevi, conexiuni electrice, rotoare si aspersoare telescopice) precum si toata gama de utilitati aferente (sisteme de protectie, iluminare decorativa).
  • Acoperim lucrari complexe pentru cladiri nerezidentiale (parcuri, amenajari exterioare sedii de firma, complexe comerciale, suprafete mari) prin parcul diversificat de utilaje proprii si resursele umane specializate de care dispunem.