Amenajari Gradina Arad

MARRY & NELLY STYLE SRL

Amenajari Gradina Arad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Amenajari Gradina Arad: MARRY & NELLY STYLE SRL.

MARRY & NELLY STYLE SRL
Proiectare Amenajari Intretinere Gradini si Spatii Verzi | Sisteme Irigatii Arad
0749.904.959 / 0770.621.295

Despre Noi

MARRY & NELLY STYLE servicii de amenajari si intretinere gradini, spatii verzi, montaj gazon, iazuri, cascade, alei, plante ornamentale, executie sisteme de irigatii. De asemenea, ne ocupam si de executarea potecilor, aleilor din piatra ornamentala, pavaje, executarea amenajarilor acvatice (cascade si iazuri) etc. Utilizand serviciile noastre de amenajari gradini, va garantam ca faceti cea mai buna alegere, pentru ca avem experienta in domeniu si cunostintele necesare executarii in conditii optime a lucrarilor de amenajari spatii verzi si gradini.

amenajari gradini arad

Echipa noastra de specialisti calificati va ajuta sa proiectati si sa creati cele mai bune solutii in materie de gradini, conform cerintelor si bugetului tau. Dorim sa aducem in sufletul clientilor nostri o oaza de liniste, un spatiu primitor, dar cel mai important lucru e acela de a multumi clientii prin natura serviilor oferite.

gradini gazon plante gradina arad

Impreuna cu dumneavoastra vom proiecta amenajarea gradinii, astfel incat sa aceasta sa fia functionala, iar aspectul estetic sa fie unul de exceptie. Daca doriti sa aveti propriul dumneavoastra iaz artificial, proiectat si executat astfel incat sa confere gradinii dumneavoastra calm si armonie, solutia este la un singur pas distanta.   Un iaz cu apa limpede si calma aduce linistea pe care v-o doriti dupa o zi incarcata si aglomerata.

amenajari gradini spatii verzi arad

Pentru un aspect ingrijit permanent al gradinii dumneavoastra va recomandam sistemele de irigatii automate, sisteme ce asigura cantitatea optima de apa necesara gazonului si plantelor dumneavoastra.

Cu ajutorul nostru iti poti transforma curtea intr-un colt de rai.