Amenajari Gradina Bucuresti-Sector 1

Roexpert Garden

Amenajari Gradina Bucuresti-Sector 1 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Amenajari Gradina Bucuresti-Sector 1: Roexpert Garden.

ROEXPERT GARDEN va ajuta sa aveti gradina mult visata. Peste 15 ani de experienta in domeniu, sute de gradini si o mare pasiune: bucuria de a va oferi coltul preferat din gradina sau terasa mult visata pentru a savura o clipa de liniste si armonie. 

Asiguram urmatoarele servicii:

proiectare spatii verzi/gradini, amenajare gradini,  proiectare sisteme de irigare automate, executie sisteme de irigare automate, amenajare plante de interioar, intretinere plante interioar, tratamente fitosanitare conventionale si ecologice, consultanta de specialitate pentru amenajare livezi si plantatii de vita-de-vie.

Servicii

Intretineri plante de interior si amenajari de imobile, birouri, sedii de firme si hoteluri cu plante exotice.

Lacuri si cascade

Proiectare si amenajare de lacuri, cascade, iazuri, cursuri de apa din piatra naturala si elemente decorative deosebite, dotarea lacurilor si cascadelor cu pompe de recirculare a apei si filtre pentru mentinerea calitatii si claritatii apei pentru buna dezvoltare a plantelor si a pestilor.

 Amenajare spatii verzi

Amenajarea gradinilor in cel mai scurt timp prin utilizarea de material dendrologic de calitate (arbori, arbusti, plante perene si flori anuale), constructii de alei, pergole de sustinere a plantelor, jardiniere din piatra sau lemn, sisteme de iluminare a spatiului verde etc

 Sisteme irigatii

Sisteme de irigatie de suprafata, sisteme de irigatie ingropate, sisteme de irigatie prin picurare, sisteme de irigatie prin aspersie. De asemenea ele pot fi automatizate, pornirea si oprirea lor, cantitatea de apa utilizata, durata de functionare putand fi stabilite printr-un programator electronic.

 Intretinere gradini

Intretinerea lunara a spatiilor verzi prin deplasarea unei echipe de muncitori pentru:

  •     tunderea gazonului si a gardurilor vii;
  •     toaletari de arbori si arbusti;
  •     legarea si dirijarea cresterii plantelor;
  •     intretinerea sitemului de irigatie;
  •     fertilizari foliare si radiculare;
  •     tratamente fitosanitare;
  •     erbicidare selectiva sau totala;

Gazon rulou

Gazonare teren prin folosirea de rulouri de gazon sau prin insamantare numai in perioadele din an in care conditiile climatice permit acest lucru.

Pomi fructiferi

Infiintari de livezi prin oferirea de consultanta privind utilizarea diferitelor soiuri de pomi fructiferi, plantarea acestora si realizarea sistemului de irigatie, precum si ingrijirea ulterioara a acestora (taieri de formare si de rod, tratamente fitosanitare etc.)

Tratamente fitosanitare ecologice

Efectuam tratamente fitosanitare pentru plante de interior, gradina, livezi sau vita-de vie atat in sistem conventional cat si ecologic, pentru a va proteja familia si mediul inconjurator. Va oferim consultanta de specialitate privind intretinerea curtilor si gradinilor cat mai simplu si biologic, cu cat mai putina agresiune asupra mediului. Va protejati astfel, copiii, rudele in etate, animalele de companie, pasarile si celelalte vietuitoare care fac parte vibranta din existenta dumneavostra.

Oferte speciale

Roexpert Garden garanteaza intotdeauna plantele selectionate si plantate in gardina dumneavoastra!