Amenajari Gradina Zalau

SC EURO-GLIA SRL

Amenajari Gradina Zalau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Amenajari Gradina Zalau: SC EURO-GLIA SRL.

EURO GLIA SRL
Amenajari gradini si spatii verzi Zalau
0740 897 333 / 0260 670 334

  amenajari gradini spatii verzi zalauSC EURO GLIA SRL a fost infiintata in anul 2004. Noi va oferim o gama larga de tipuri de gazon produse si comercializate de noi. Activitatea principala fiind producerea si comercializarea rulourilor de iarba, precum si insamantarea profesionala a suprafetelor mari cum ar fi teren de fotbal, teren de golf. 

  Dispunem de utilaje de ultima generatie cu ajutorul carora instalam gazonul din fata resedintei dumneavoastra si nu numai.
  Implicarea noastra pentru fiecare proiect in parte se vede prin intermediul realizarilor noastre iar profesionalismul de care dam dovada de fiecare data se vede prin prisma a tot ce realizam.
  Compania noastra se ocupa atat de gradinaritul peisagistic pentru zonele rezidentiale cat si cele din spatiul destinat publicului larg. Dupa cum stiti, amenajarea unei gradini poate sa fie chiar si un hobby de care va ocupati cu cea mai mare placere in weekend dar, activitatea noastra presupune ca acest lucru sa fie dus la un nivel mult mai inalt. Ne ocupam de proiectarea si amenajarea unei gradini pana la momentul in care plantam si intretinem aceste plante pentru a ne asigura ca gradina este intr-o stare exceptionala pe tot parcursul anului.
  Gradinaritul peisagistic este cu mult mai complex decat gradinaritul pe care il realizati la fiecare sfarsit de saptamana. O diferenta pe care o putem mentiona este aceea ca pentru fiecare etapa cum ar fi munca cu pamantul si plantele, necesita o atentie deosebita dar si ingrijiri mai speciale. Mai pe scurt trebuie sa tinem cont de reguli stricte cum ar fi ph-ul pamantului, tipul de sol, soiurile de plante si modul de ingrijire al acestora.

Desfasuram si activitati de:amenajari gradini spatii verzi zalau

  • proiectarea si amenajarea peisagistica a spatiilor verzi
  • amenajarea peluzelor cu gazon
  • plantari cu plante ornamentale
  • sisteme de irigatii automatizate
  • intretinerea spatiilor verzi amenajate

Pentru executia lucrarilor firma noastra dispune de:amenajari gradini spatii verzi zalau

  • arhitect peisagist
  • inginer peisagistic
  • specialist sisteme de irigatii
  • muncitori peisagisti

Colaboratorii nostrii de plante ornamentale si samanta de iarba sunt firme specializate din Olanda, Germania si Ungaria. Lucrarile vor fi efectuate de o echipa de profesionisti,si veti primi sfaturile necesare si utile pentru intretinerea gazonului perfect. In speranta unei colaborari apelati cu incredere pentru informatii.

Servicii

Productie Gazon - terenuri de forbal, parcuri publice si gradinarit peisagistic

Pe o suprafata pregatita, curatata de pietre si buruieni, se realizeaza insemantarea ierbii de o calitate biologica superioara,care va asigura dupa 12-15 luni un covor de iarba de o caltate perfecta.

Pe toata perioada a vegetatiei,iarba este tratata in cele mai bune conditii,incepand de la adaugarea ingrasamintelor pana la tunsul ierbii,care se realizeaza conform unui program adecvat.

Cand iarba se poate recolta este taiata in grosime de 2-3 cm si role de 1 mp si pregatit pe europaleti pentru a fi mai usor de transportat.

Covorul de iarba fiind un produs viu,ea se deterioreaza foarte usor. In solurile pregatite,in caldura,temperatura din interior poate ajunge chiar critica,care poate duce la distrugerea totala a produsului.

Pentru a evita acest lucru produsul taiat,trebuie sa fie amenajat in termen de 12-36 ore.Rolele ramase sa fie desfacute si udate,acest lucru perimitand o pastrare mai indelungate.

Pentru amenajarea covorului de iarba,este nevoie ca suprafata sa fie uniforma si moale.In parcursul amenajarii,sa avem grija la imbinarea cat mai bune a bucatilor.Golurile ramase vor fi umplute cu bucati taiate cu ajutorul unei cutit, la fel se vor taia si plusurile,rezultand conturile dorite.

Dupa amenajarea este foarte importanta irigarea uniforma cu 15 l/m2. Apa ajuta la realizarea unui contact cat mai bun a pamantului cu covorul de iarba.

In primele doua saptamani pentru o mai buna dezvoltare suprafata amenajata trebuie irigata zilnic.La o saptamana dupa amenajarea covorului,putem verifica radacina ierbii si vom observa cat de mult s-a dezvoltat. Cu 6-8 zile dupa amenajare se poate tunde prima data iarba.