Amenajari Gradina Sfantu Gheorghe

Amenajari Gradini si Spatii Verzi Sf Gheorghe

Amenajari Gradina Sfantu Gheorghe reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Amenajari Gradina Sfantu Gheorghe: Amenajari Gradini si Spatii Verzi Sf Gheorghe.

 Garden designer s-a infiintat in anul 2007 si ofera servicii complete pentru gradina si gradinarit, proiectare, amenajare spatii verzi, intretinere periodica a gradinilor. comercializam si montam sisteme de irigatie automate marca Irritrol. experienta firmei consta in activitati prestate in germania (2004-2006) cat si a experientelor acumulate in cursul anilor in Romania.

 Noi oferim tuturor clientilor nostri, din sectorul public sau privat, produse si servicii complete de proiectare si executie al acestor tipuri de lucrari. Astfel, pentru clientii nostri privati, persoane fizice sau companii comerciale, creem cu gust si rafinament spatii verzi exterioare de inalta calitate estetica si functionala.

 In curti, gradini si terase, noi plantam material dendro-floricol armonios dezvoltat, construim alei din pavele prefabricate si alei pietruite, montam locuri de joaca pentru copii si mobilier de gradina, util petrecerii a cat mai mult timp in are liber. Banci din lemn cu elemente din fier forjat, cosuri de gunoi, instalatii de iluminat, foisoare, pergole si alte elemente decorative, aduc plus valoare locurilor amenajate.

 Speciile de plante folosite in amenajarile peisagere provin in mare parte din vegetatia locala specifica zonei sau din import, din zone cu sol si clima similare conditiilor pedoclimatice de la noi din tara. Toate plantele de import folosite in cadrul proiectelor de amenajare sunt in prealabil aclimatizate, motiv pentru care oferim garantia devoltarii lor, in conditiile normale de temperatura si umiditate din tara noastra. 
 Garden Center Grup beneficiaza de o pepiniera proprie, la Darasti Ilfov, acolo unde sunt cultivate o multitudine de specii de plante ornamentale, de dimensiuni variate. 
 Calitatea gazonului infiintat, atat prin insamantare directa, cu samanta de gazon atent selectionata de producatori de prestigiu sau prin montaj de gazon rulou, o pastram prin amenajarea unor sisteme de irigatii competitive. 

 Partenerii nostri in amenajarea sistemelor de irigatii ne furnizeaza echipamente de inalta tehnologie, produse de firma Rain Bird, care asigura necesarul de apa al peluzelor si plantelor ornamentale.

 Proiectarea si exploatarea automatizata a sistemelor de irigatii se face cu scopul de a asigura necesarul de apa al plantelor dar si al economisirii resurselor de apa si energie necesare functionaraii sistemului si implicit a resurselor financiare. 

 Pe langa serviciile de proiectare si amenajare a spatiilor verzi exeterioare, Garden Center Grup ofera clientilor sai si servicii complete de mentenata si intretinere al acestor spatii. 
 Tunsul peluzei, al arbustilor si al gardului viu, aplicarea de tratamente fitosanitare si ingrasaminte, scarificarea si curatenia spatiilor administrate sunt efectuate cu personal calificat si experienta in domeniul horticol. Intretinerea arborilor si toaletarea acestora sunt executate cu echipe de alpinisti utilitari si tehnicieni silvici, pregatiti sa intervina atunci cand situatiile impun desfasurarea activitatii la inaltimi mari si riscuri crescute. 

Servicii

 Garden Designer  ofera servicii complete pentru gradina si gradinarit, proiectare, amenajare spatii verzi, intretinere periodica a gradinilor. Comercializam si montam sisteme de irigatie automate marca Irritrol.