Amenajari Gradina Sacele

Amenajari Gradini si Spatii Verzi Sacele

Amenajari Gradina Sacele reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Amenajari Gradina Sacele: Amenajari Gradini si Spatii Verzi Sacele.

Avand la dispozitie o experienta de peste 7 ani in domeniu Mse Creativ Group, este specializata in amenajari ambientale de exterior.

Oferim clientilor nostrii servicii de proiectare, amenajare si intretinere a spatiilor verzi, sisteme automate de irigare, sisteme de drenaj, elemente decorative, gradini verticale,decoruri cu ape (lacuri, cascade, cursuri de apa), gazon de diferite amestecuri, plante, arbusti si arbori, proiectare si realizare rondouri de flori.

Servicii

Cea mai buna echipa pentru cele mai frumoase gradini!

» Proiectare si amenajare gradini si spatii verzi - Gazonare (gazon rulou si gazon prin insamantare) - Gradini Verticale - Plantare de arbori si arbusti - Infiintare plantatii pomi-viticole - Montare si intretinere instalatii de irigatii si drenaj - Iazuri, cascade, cursuri de apa, fantani arteziene - Locuri de Joaca pentru Copii - Mobilier de gradina - Alei si iluminarea gradinii - Corecturi ale solului - Servicii de intretinere spatii verzi (udare si fertilizare periodica, tratamente fito-sanitare preventive, tundere gazon, indepartare zapada)


    Drenaj prin gropi sau tuburi speciale (grofat)

Din punct de vedere constructive drenajul subteran se poate realiza sub doua metode: - prin forjare se executa drenuri verticale, sau prin canale, galerii, onducte-SP. Cu tuburi rirenatate se executa drenajul orizontal.

Un sistem de drenaj orizontal este alcatuit din: drenuri absorbante capteaza apa subterana in exces si o evacueaza in drenurile colectoare. Drenurile colecteaza apa si o transporta. Ele sunt alcatuite din tuburi drenate si material filtrant. Tubul drenat este prevazut cu orificii pentru accesul apei. Drenurile colectoare primesc apa captata si o transporta in canalele de evacuare, aceste drenuri sunt prevazute cu prefiri deci ele pot capta apa si drenuri care intercepteaza si capteaza apa subterana provenite de la surse invecinate perimetrului drenant.


    Bancute, foisoare de orice forma si dimensiune, casute din lemn, pergole, balansoare, podete.

Orice gradina sau curte poate fi schimbata in bine prin alegerea unei pergole potrivite. Fie ca doriti un loc umbrit, unde sa va relaxati, fie aveti nevoie de un spatiu delimitat langa locuinta sau de un plus de eleganta, pergolele se pot adapta practic oricarui ansamblu. Iar in lunile de vara umbra si racoarea oferite de o pergola acoperita de verdeata nu pot fi egalate de nimic. Ordonarea si reasezarea gradinii ar putea fi un obiectiv provocator. Insa, daca stiti cum sa va folositi curtea, intocmirea unui plan de design poate fi un obiectiv chiar simplu. Chiar si o curte mica poate fi impartita in asa fel incat fiecare spatiu sa fie intrebuintat in functie de necesitati. Pentru copii poate fi creat un spatiu de joaca, deasemenea, o mica gradina si un loc de relaxare pentru cei mari poate sa ofere casei un aer distins si unic.


     Iluminare nocturna

La fel cum lumina artificiala din interiorul casei are un rol esential pe timp de noapte si iluminatul exterior trebuie privit cu aceeasi importanta. Instalarea unor surse de iluminat in gradina ne determina sa apreciem mai mult peisajul si sa ne bucuram in fiecare seara ceea ce ne ofera natura.


    Elemente de arhitectura pentru gradini

Fantani arteziene, cursuri de apa,lacuri de orice forma si dimensiune, cascade. In mijlocul unui mare oras puteti fi mai aproape de atmosfera sanatoasa si relaxanta pe care o ofera muntele. Astfel va puteti candi la realizarea unei gradini alpine. Realizarea acestui tip de gradina in mediul urban, intr-un spatiu mai mare sau mai mic, se obtine insa cu deosebita grija.

Elementele folosite sunt: roci, cascade, lacuri mici si dintre plante bineinteles cele care reproduc in miniatura mediul natural al muntelui. Sa nu uitam florile cu colorit viu ce ne incanta in drumetiile montane: campanula, dianthus, alpines, saxifrage, primula etc. Pentru expunerea la soare putei alege gentian, saxifraga(cotyledon), pentru expunerea nordica primula este foarte potrivita.


    Gradini verticale

Plantele sunt cele care purifica aerul, anihileaza efectul negativ al noxelor, alunga stresul si ne aduc un plus de vitalitate. Gradinile verticale reprezinta o estraordinara oportunitate de a train inconjurati de plante verzi atat in spatiile publice, cat si in caminele noastre. Conceptul este relative simplu - un sistem modular de recipiente vegetale verticale ce prezinta in mod deosebit frumusetea plantelor atat la interior cat si la exterior pe garduri, pereti sau alte suprafete verticale.


     Mentenanta

» Gradini: deplasarea bilunara a unei echipe de gradinari pentru a efectua toate operatiunile necesare cresterii in conditii optime a gazolului si plantelor (frtilizatori, ingrasamnt periodic, scarificare, aerisire).

» Sisteme de irigatii (verificare lunara capete aspersor, inlocuirea diferitelor aspersoare deteriorate, verificari pompe si alte accesorii).

» Elemente de relief montan (lacuri, cascade, cursuri de apa).

» Curatarea fundului apei, filtrarea periodica, inlocuirea apei, indepartarea algelor, curatarea pompelor si filtrelor, inlocuirea conductelor, tevilor deteriorate, plante de apa, diferite tratamente.

Toate aceste mentenate au ca scop atingera potentialului al gradinii dumneavoastra.