Amenajari Gradina Oradea

Eutectic Prod SRL

Amenajari Gradina Oradea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Amenajari Gradina Oradea: Eutectic Prod SRL.

Despre Noi

Eutectic Prod SRL
Proiectare | Amenajare| Intretinere gradini si spatii verzi Oradea
0744.584.502 / 0259.464.455

   Infiintata in 1992 Eutectic Prod SRL are ca obiect de activitate proiectare si amenajare spatii verzi, intretinere spatii verzi, realizare sisteme de irigatii, cascade si stancarii la cele mai inalte standarde. De asemenea, comercializam si producem plante ornamentale de interior si de exterior, comercializeaza arbori si arbusti, etc.

  Printre servicile profesionale pe care le oferim clientilor nostri se numara:amenajari gradini spatii verzi oradea

 • proiectare gradini,parcuri,spatii verzi
 • amenajarea si intretinerea spatilor verzi
 • productie si import material dendrologic (arbori,arbusti,flori anuale,flori perene, trandafiri,pomi fructiferi si alte plante de gradina)
 • executie alpinarii, terasare pante,decopertari si umpluturi de pamant
 • realizarea de iazuri,parauri,cascade si cursuri de apa,fantani decorative, fantani arteziene etc.
 • gazonare prin hidroinsamantare sau cu rulouri de gazon (parcuri, stadioane, gradini, spatii verzi diverse)
 • servicii de taiere, fasonare si toaletare arbori, tratamente fitosanitare
 • realizarea de sisteme de irigat automatizate.

   Proiectare si amenajare gradini

   Daca va doriti un spatiu verde superb, o gradina frumoasa, cele mai indicat este sa cereti sfatul unui specialist in amenajari peisagere, care va proiecta si va amenaja gradina pe care v-o doriti.

   Nu conteaza dimensiunea gradinii sau bugetul, daca este vorba de gradina de acasa, birou , un loc de joaca pentru copii, specialistii nostrii au solutii ajustate pentru fiecare caz in parte. Daca iubiti gradinaritul, putem lucra impreuna pentru ca dvs sa aveti o gradina aromonioasa in care energia pozitiva circula libera.

 Aici va ajutam noi, oferindu-va servicii de infiintare gazon, amenajare relief artificial, amplasare plante, proiectare si montare sisteme de irigat, pavele si poteci din piatra naturala. Serviciile noastre includ arhitectura peisagistica pentru ca gradina sa arate impecabil,  aranjamentele florale va vor satisface gusturile prin eleganta lor, si pe langa toate acestea va oferim si posibilitatea de a va amenaja gradina cu mobilier de gradina, pentru ca timpul petrecut in gradina dumneavoastra sa fie unul dintre cele mai placute

amenajari gradini spatii verzi oradea

Realizam cascade ornamentale, iazuri, cursuri de apa.

   Cascade apa, cursuri de apa, iazuri si lacuri artificiale de la stadiul de design, care simuleaza aspectul final al detaliului de apa si pana la proiectarea si realizarea propriu-zisa a instalatiilor necesare.

   Eutectic va ofera servicii de amenajare cascade de apa si fantani arteziene in gradini sau in interior in functie de gustul si dorintele fiecarui client, dar si de locul in care doriti sa le amenajati . Pentru amenajarea unei cascade intr-o zona de birouri, de exemplu, se pot folosi materiale moderne (marmura, piatra, metal). Pentru gradina in care va relaxati insa, este de dorit un ambient cat mai natural, obtinut din imbinarea creativa a elementelor componente (pietre, plante, lemn) si mascarea perfecta a instalatiilor de apa.

   Amenajarea iazurilor si fantanilor ornamentale presupune imbinarea perfecta a apei, rocilor, plantelor si a lemnului astfel incat sa se poata ajunge la un aspect cat mai natural al aranjamentului.Iazurile noastre vin in toate formele si marimile. Putem concepe si construi orice tip de iaz!

   Menirea acestora este de a oferi proprietarului gradinii linistea si relaxarea mult dorita! 

                      amenajari gradini spatii verzi oradea

  Echipa noastra de profesionisti  este specializata in conceperea si construirea de iazuri menite sa se potriveasca stilului si gustului dumneavoastra! Dispunem abilitatea de a transforma proprietatea dumneavoastra intr-un adevarat colt de rai!

amenajari gradini spatii verzi oradea  Materialul dendrologic comercializat de catre societatea noastra este in mare parte importat de la producatori prestigiosi din Ungaria, Italiasi Olanda: plante vesnic verzi (conifere), arbusti ornamentali, arbori, trandafiri, un bogat sortiment de plante urcatoare, plante perene, flori pentru parcuri, gradini, terase si balcoane.

  La cererea clientului putem importa orice sortiment, in cantitatile si/sau marimea solicitata de client. Materialul dendrologic din import este aclimatizat la conditiile din tara noastra. O mare parte a plantelor sunt la container,chiar si cele de talie mare, ceea ce ofera avantajul de a putea fi plantate pe tot parcursul anului.

  In prezent societatea noastra opereaza in principal in Oradea si intreg judetul Bihor dar exista disponibilitate si potential logistic pentru a ne extinde activitatea pe toata partea de vest a tarii.amenajari gradini spatii verzi oradea

  Contactati-ne si veti primi ofertele potrivite pentru ca proiectul dumneavoastra sa se materializeze cat mai eficient. Firma noastra garanteaza realizarea de servicii de un inalt profesionalism care sa aduca satisfactie garantata clientilor nostri, orice misiune fiind guvernata de ideea identificarii celor mai bune solutii pentru client in conditii de competivitate.

 

Servicii

Va oferim un pachet complet de servicii, pentru amenajarea unei gradini de vis.

Amenajare spatii verzi

 • pregatirea terenului
 • executare cascade, iazuri ornamentale, cursuri de apa
 • proiectare si montare sisteme de irigat
 • infiintare gazon de orice tip
 • executare aranjamente cu plante, stancarii, alpinarii
 • plantare: arbusti, foioase, conifere, flori anuale si perene, gard viu etc.
 • alte lucrari ca: drenaj, pavele, poteca din piatra naturala (lespezi)

Intretinere:

 • gazon: tundere, reinsamantare, plivirea buruienilor, fertilizare, ierbicidare selectiva, scarificare, aerare, tavalugire
 • plante: cosmetizare, tratamente fitosanitare
 • arbori, arbusti, pomi fructiferi: toaletare, stropire, tratarea contra bolilor si daunatorilor
 • sisteme de irigat: mentinerea in buna functionare, inlocuirea pieselor defecte, programarea computerului in functie de anotimp
 • alte lucrari ca: taierea copacilor, deszapeziri, curatare terenuri, iazuri etc