Amenajari Gradina Jimbolia

Amenajari Gradini si Spatii Verzi Jimbolia

Amenajari Gradina Jimbolia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Amenajari Gradina Jimbolia: Amenajari Gradini si Spatii Verzi Jimbolia.

OviGarden modeleaza natura din jurul dumneavoastra,  va incanta ochiul si va umple sufletul de frumos! 

Serviciile OVI GARDEN integreaza inr-un tot unitar proiectarea, realizarea si intretinerea ulterioara a spatiilor verzi, gradinilor si a locurilor de joaca pentru copii. Conceptul OVI GARDEN se bazeaza pe colaborarea directa dintre client si specialistii nostri, fiecare noua realizare reflectand personalitatea unica a clientului.

Consultanta oferita de OviGarden in privinta tendintelor si tehnicilor potrivite pentru proiectul propus dezvaluie clientului o perspectiva profesionala si posibilitatea de modelare a propriei viziuni asupra proiectului.

Proiectare

Proiectarea noului spatiu verde incepe imediat dupa consultarea clientului, contactul direct si strans dintre acesta si designer asigurand reusita proiectului. Dupa desenarea si prezentarea primei schite, aceasta se dezvolta de catre OVI GARDEN sub forma unui plan principal al ansamblului, la care se adauga documentatii specifice fiecarui element in parte.

Amenajare

OVI GARDEN amenajeaza spatiile verzi proiectate luand in considerare fiecare aspect important al mediului in care lucreaza si acorda o deosebita atentie fiecaruia dintre elementele cuprinse in proiect. Diferitele lucrari propuse, fie ca sunt operatiuni simple sau transformari complexe, totale, ale unor spatii verzi sau de recreere, sunt abordate in aceeasi maniera profesionista, punand pret pe esteticul urban si ecosistem.

Intretinere

Oferim servicii profesionale de intretinere a spatiilor verzi si gradinilor proiectate si amenajate de catre OVI GARDEN asigurand deasemenea si servicii de intretinere a altor lucrari de acest gen, servicii de reconstructie si reabilitare a spatiilor verzi, parcuri, locuri de joaca.

Servicii

Servicii profesionale in Timis

  • Proiectare, amenajare si intretinere de spatii verzi, gradini, lacuri, iazuri, jocuri de apa si intretinerea acestora.
  • Executam lucrari de pavat cu pavele si din lespezi de piatra naturala, pentru acces auto si pietonal.
  • Placari terase cu piatra naturala.
  • Sisteme de drenaj.
  • Amenajam locuri de joaca pentru copii cu mobilier: bancute, masute, cosuri de gunoi, gropi de nisip.
  • Montam sisteme de udare prin aspersie si picurare.
  • Gazonari prin insamantare si cu rulouri de gazon.
  • Toaletari arbori si arbusti, tunderi de gard viu.
  • Oferim pamant de gradina, mranita, nisip.
  • Producem pergole, foisoare, umbrare.