Amenajari Gradina Gura Humorului

Amenajari Gradini si Spatii Verzi Gura Humorului

Amenajari Gradina Gura Humorului reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Amenajari Gradina Gura Humorului: Amenajari Gradini si Spatii Verzi Gura Humorului.

Lucrările de arhitectură peisagistică (gradini) cuprind:
- Proiectarea 2D, 3D
- Executarea amenajarii
- Lucrări de întreţinere

Proiectarea 2D, 3D

 Prima etapă este cea a proiectării. În cadrul acesteia un reprezentant al societăţii se va deplasa la locul viitoarei amenajari pentru a realiza măsurătorile şi fotografiile necesare începerii proiectului. De asemena se vor nota şi eventualele preferinţe ale clientului.

 Executarea amenajării

După stabilirea variantei finale de proiect, se va trece la etapa execuţiei proiectului. Acum se realizează şi lucrările de ameliorare şi pregătire a pământului, ierbicidare, etc. Apoi se trece la însămânţarea gazonului, plantarea arborilor şi arbuştilor, construcţia de iazuri, cursuri de apă, fântâni arteziene în funcţie de proiectul stabilit.

 Lucrări de întreţinere

Pentru a păstra aspectul curat şi îngrijit al unei amenajări sunt necesare lucrările de întreţinere la diferite intervale de timp. Acestea includ tunderea gazonului, fasonarea arborilor, tunderea gardului viu, estetizarea luciurilor de apă, etc. Pentru realizarea lor se folosesc utilaje profesionale.

 

 

Servicii

Gradina trebuie gandita ca principalul loc de odihna si recreere, joaca pentru copii, incantare a ochiului, prin culoare arome si mirosuri. O gradina dusa spre perfectiune trebuie sa fie un ecosistem in sine, sa se poata intretine cu un ajutor minim.

Procesul de amenajare a unei gradini are 3 etape: proiectarea, amenajarea si intretinerea. Noi ne ocupam atat de proiectare si amenajare peisagera, cat si de gazonare, montarea sistemelor de irigatii pentru gradina, amenajari de iazuri pentru pentru gradini si alei.

Echipa noastra de profesionisti va pune la dispozitie imaginatia si creativitatea ei pentru a va aduce aproape un colt de natura.