Amenajari Gradina Dragasani

Dumbrafox

Amenajari Gradina Dragasani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Amenajari Gradina Dragasani: Dumbrafox.

 Cu o vastă experienţă de peste 12 ani în România şi Italia, echipa noastră execută o gamă largă de servicii în amenajarea grădinilor și întreţinerea spaţiilor verzi .Pornind de la micul spaţiu de verdeaţă din faţa casei pănă la terenuri vaste, în funcţie de nevoile dumneavoastră, realizăm adevărate oaze de relaxare. Vă ajutăm să faceti cele mai bune şi ingenioase alegeri pentru spaţiul dumneavoastra. Realizăm orice tip de amenajare în funcţie de spaţiul avut la dispoziţie respectând ideea de unicitate a fiecărui loc. Serviicile de amenajare gradină şi spaţii verzi pe care le oferim constau în proiectare, plantare arbori și arbuşti ornamentali, montare și însămânțare gazon, intretinere gazon, realizare sisteme de irigatii subterane computerizate, realizarea de iazuri sau cursuri de apă, podeţe ornamentale, grădini la bloc, terase suspendate şi tot ce implică realizarea unei grădini de vis care să îmbine perfect frumuseţea plantelor şi aspectul estetic al grădinii cu utilitatea acestuia.

Servicii

Întreținere și fertilizare spații verzi;
Se efectuează mai multe procese în vederea întreţinerii şi fertilizării spaţiilor verzi: tăiere şi curăţare arbori, întreţinere gazon şi gard viu, udare plante , gazon, aplicare îngrăşăminte, tratamente fito-sanitare, ingrijrea plantelor şi întreţinerea periodică a grădinii.
Plantare arbori și arbuşti ornamentali; 
Plantăm o gamă vastă de specii de arbori şi arbuşti ornamentali
Toaletare plante ornamentale și pomi fructiferi