Amenajari Gradina Dragasani

Amenajari Gradini si Spatii Verzi Dragasani

Amenajari Gradina Dragasani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Amenajari Gradina Dragasani: Amenajari Gradini si Spatii Verzi Dragasani.

amenajari gradini spatii verzi dragasaniExecutam o gama larga de servicii in amenajarea gradinilor si intretinerea spatiilor verzi .Pornind de la micul spatiu de verdeata din fata casei pana la terenuri vaste, in functie de nevoile dumneavoastra, realizam adevarate oaze de relaxare.

Va ajutam sa faceti cele mai bune si ingenioase alegeri pentru spatiul dumneavoastra. Realizam orice tip de amenajare in functie de spatiul avut la dispozitie respectand ideea de unicitate a fiecarui loc.

Serviicile de amenajare gradina si spatii verzi pe care le oferim constau in proiectare, plantare arbori si arbusti ornamentali, montare si insamantare gazon, intretinere gazon, realizare sisteme de irigatii subterane computerizate, realizarea de iazuri sau cursuri de apa, podete ornamentale, gradini la bloc, terase suspendate si tot ce implica realizarea unei gradini de vis care sa imbine perfect frumusetea plantelor si aspectul estetic al gradinii cu utilitatea acestuia.

Servicii

  • Intretinere si fertilizare spatii verzi;
  • Se efectueaza mai multe procese in vederea intretinerii si fertilizarii spatiilor verzi: taiere si curatare arbori, intretinere gazon si gard viu, udare plante , gazon, aplicare ingrasaminte, tratamente fito-sanitare, ingrijrea plantelor si intretinerea periodica a gradinii.
  • Plantare arbori si arbusti ornamentali;
  • Plantam o gama vasta de specii de arbori si arbusti ornamentali
  • Toaletare plante ornamentale si pomi fructiferi