Amenajari Gradina Dorohoi

Amenajari Gradini si Spatii Verzi Dorohoi

Amenajari Gradina Dorohoi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Amenajari Gradina Dorohoi: Amenajari Gradini si Spatii Verzi Dorohoi.

 Spatiul verde amenajat trebuie sa aiba un efect benefic din punct de vedere vizual cat si ca utilitate practica. Materializarea cerintelor mentionate implica eforturi poate prea mari pentru un novice, ceea ce poate fi demoralizator. 

 Noi prin proiectare, planificare, creare si mentinere va punem la dispozitie cunostintele, experienta si creativitatea pentru realizarea rezultatului dorit. Experienta a fost acumulata in urma pregatirii de specialitate precum si a activitatilor desfasurate in teren incepand din anul 2003. Am amenajat si am colaborat la amenajarea de spatii verzi in judetele: Bacau, Neamt, Iasi, Botosani, Suceava. 

 Proiectarea este primul si poate cel mai important pas in amenajarea spatiului verde de aceea nu este indicat sa renuntati serviciile de proiectare. Este mai usor si mai ieftin sa modifici un proiect decat sa incerci diferite variante in teren pana obtii rezultatul dorit.

 Transpunerea dumneavoastra in gradina inca din aceasta faza este posibila datorita realizarii si prezentarii  proiectului  in varianta 3D. 

 Avand ca punct de plecare observatiile si masuratorile noastre de la fata locului si adaugand preferintele dumneavoastra concepem pentru inceput doua modalitati de amenajare.

 In urma prezentarilor si a dezbaterilor comune stabilim varianta finala a proiectului, pentru care primiti si un deviz detaliat.

 Un pachet complet de proiectare cuprinde modul de organizare a sistemelor de drenaj, irigatii, alei, iluminat si amenajarea peisagistica. In functie de starea spatiului se poate opta pentru un pachet partial de proiectare. 

 Odata stabilit proiectul final de amenajare al spatiului punerea acestuia in practica implica o planificare atenta a etapelor ce trebuie parcurse.Ordinea etapelor se intocmeste tinand seama de particularitatile fiecarui spatiu de amenajat.

 Din experienta acumulata va punem la dispozitie tehnologii moderne si eficiente pentru obtinera unei amenajari  reusite. Realizarea in teren se poate executa in diverse variante de colaborare pentru a obtine costuri minime, calitate si rapiditate in executie.

  Odata finalizata amenajarea, printr-o intretinere adecvata, gradina dumneavostra se va dezvolta armonios devenind spatiul de relaxare atat de necesar.

Servicii

Cum lucram?

Primul contact 

  • Inregistram datele dumneavoastra si fixam data masuratorii. 

Masuratoarea 

  • Adunam informatii de la beneficiar si de pe teren pentru intocmirea proiectului 

Proiectarea 

  • Realizam proiectul in plan (2D) cat si in spatiu (3D) in cel putin doua variante. 

Prima prezentare 

  • Va prezentam imagini color din proiectul 3D. La prima prezentare se achita 50% din valoarea proiectului 

Prezentari intermediare 

  • Pentru stabilirea variantei finale sunt necesare una sau mai multe intrevederi.  

Proiectul final 

  • Va inmanam planurile sistemelor de drenaj, irigatii, iluminat si planul amenajarii. Oferta de pret se intocmeste conform variantei finale. 

Contractul de amenajare 

  • Stabilim  modalitatea de punere in practica a proiectului. 

Receptie 

  • Va asiguram ca tot ceeea ce am stabilit in proiect sau pe parcursul amenajarii am si realizat. 

Intretinere 

  • Oferim servicii de intretinere avantajoase pentru gradinile amenajate de noi dar oferim servicii de intretinere si pentru alte spatii verzi. 

Consultanta       

  • Indiferent de stadiul gradinii dumneavoastra va punem la dispozitie cunostintele noastre.

Galerie foto