Amenajari Gradina Calafat

Amenajari Gradini si Spatii Verzi Calafat

Amenajari Gradina Calafat reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Amenajari Gradina Calafat: Amenajari Gradini si Spatii Verzi Calafat.

 Firma noastra va ofera servicii de calitate proiectare spatii verzi amenajare si intretinere gardini, proiectare si instalare sisteme automatizate de irigatie, intretinere plante de interior, va pune la dispozitie o echipa bine pregatita in domeniu care vin cu idei si solutii de amenajare a gradinii dumneavoastra.

    A avea o cantitate de plante oricat de mari si frumoase sunt acestea nu reprezinta o gradina ci doar o colectie mare de plante, cel mai important lucru este acela de a le selectiona si utiliza astfel incat sa formeze o adevarata gradina in perfecta armonie cu spatiul si elementele care-l compun.

    Experienta noastra satisface nevoia si totodata placerea dumneavoastra. De a avea un spatiu verde, o gradina sau o terasa intodeauna gata sa va primeasca, un loc unde sa va destindeti sau sa va intretineti cu familia si prietenii dupa o zi incarcata.

    Astazi ne putem mandrii cu numeroase gradini si spatii verzi amenajate in domeniul privat, sedii de firme si hoteluri. Avem cunostintele si experienta necesara pentru proiectarea, amenajarea si intretinerea spatiilor verzi exterioare cat si pentru intretinerea plantelor de interior. Prin specialistii nostrii va oferim servicii profesionale in domeniul horticulturii si arhitecturii peisagere.

Servicii

    Amenajare spatii verzi

Amenajarea gradinilor in cel mai scurt timp prin utilizarea de material dendrologic de calitate ( arbori ,arbusti, plante perene si flori anuale ), constructii de alei, pergole de sustinere a plantelor, jardiniere din piatra sau lemn, sisteme de iluminare a spatiului verde, etc

     Sisteme irigatii

sisteme de irigatie de suprafata, sisteme de irigatie ingropate, sisteme de irigatie prin picurare, sisteme de irigatie prin aspersie. De asemenea ele pot fi automatizate, pornirea si oprirea lor, cantitatea de apa utilizata, durata de functionare putand fi stabilite printr-un programator electronic.

     Intretinere gradini

Intretinerea lunara a spatiilor verzi prin deplasarea unei echipe de muncitori pentru:

  •     tunderea gazonului si a gardurilor vii;
  •     toaletari de arbori si arbusti;
  •     legarea si dirijarea cresterii plantelor;
  •     intretinerea sitemului de irigatie;
  •     fertilizari foliare si radiculare;
  •     tratamente fitosanitare;
  •     erbicidare selectiva sau totala;