Amenajari Gradina Targoviste

Iro Prest Com

Amenajari Gradina Targoviste reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Amenajari Gradina Targoviste: Iro Prest Com.

Iro Prest Com
Amenajare | Intretinere gradini si spatii verzi Pucioasa - Targoviste
0723.679.653

  amenajari gradini spatii verzi targoviste pucioasaFirma noastra comercializeaza plante de exterior si de interior, ghivece Lechuza si ghivece ceramice, sisteme de irigatii, gazon rulou si samanta, produse de intretinere, consultanta in amenajarea gradinilor si servicii de intretinere.

  Oferim clientilor nostrii servicii de proiectare, amenajare si intretinere a spatiilor verzi, sisteme automate de irigare, sisteme de drenaj, elemente decorative, gradini verticale,decoruri cu ape (lacuri, cascade, cursuri de apa), gazon de diferite amestecuri, plante, arbusti si arbori, proiectare si realizare rondouri de flori.

  Oferim intretinere si consultanta pentru plante exotice firmelor, institutiilor sau pers. Fizice care au asemenea plante si doresc o intretinere profesionala. Include deplasarea de doua ori pe saptamana a unei persoane de specialitate.

  Proiectare si montare de sisteme automate de irigatie destinate spatiilor rezidentiale sau gradinilor de legume, sere, diferitelor plantatii horticole.

Servicii

Va stam la dispozitie cu urmatoarele produse si servicii:

  • amenajare spatii verzi, terase, gradini cu gazon
  • arbori si arbusti decorativi, flori de sezon
  • amenajari interioare cu flori decorative si intretinerea lor

Galerie foto