Amenajari Gradina Sebes

Luxor

Amenajari Gradina Sebes reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Amenajari Gradina Sebes: Luxor.

 Sc Luxor Ltd srl infiintata in anul 1991 in municipiul Alba Iulia a incercat si credem ca a reusit sa vina in intampinarea modernizarii societatii romanesti imediat dupa Revolutia din 1989 prin realizarea unui birou de proiectare parcuri, scuaruri si alte zone verzi la un nivel tehnic european, ceea ce consideram noi ca a avut un efect benefic pentru nevoia publica de liniste, recreere si frumos, atribute ale unei vieti normale a tuturor cetatenilor.

 Activitatile de baza ale societatii sunt asa cum spuneam, proiectare zone verzi precum si infiintarea acestora cu mentenanta corespunzatoare pentru orice beneficiar fie el persoana fizica sau juridica.   

 Spatiile verzi reprezintă o sursă zilnică de relaxare şi de aer curat, de aceea acordăm o mare atenţie proiectării, amenajării şi întreţinerii acestora. Fie că este vorba despre grădini, parcuri, zone verzi din incinta spaţiilor comerciale, institutii publice, terase verzi, terenuri de sport, peluze sau simple alei, noi avem grijă în permanenţă de frumuseţea lor naturala

Servicii

 

PRINCIPII GENERALE DE PROIECTARE

Se impune proiectare peisajelor prin abordarea concomitenta a principiilor functionale, estetice, compozitionale, tehnice, economice, ecologice si cultural-istorce. Conform conceptiei peisagistului american J.O.Simons, peisajele trebuie proiectate in viziunea imbunatatirii relatiilor intre om si oras, om si circulatie, om si om, om si natura.

 

ELEMENTE COMPONENTE ALE AMENAJARILOR PEISAGISTICE

Peisajele construite sunt alcatuite din elemente naturale cum ar fi: microreleiful, cursurile de apa, mlastinile, stancile, solul, vegetatia. Elementele artificiale construite cuprind alei si drumuri, pavilioane cu diferite destinatii, terenuri de joaca si sport, instalatii, fantani, bazine, pergole. Elementele materiale pe care le manuieste proiectantul peisagist sunt: terenul, rocile, apele, vegetatia, caile de circulatie, obiectele decorative si mobilierul exterior.

 

SUCCESIUNEA SI CONTINUTUL FAZELOR DE PROIECTARE

Acestea se desfasoara in mai multe etape succesive: studiu de prefezabilitate, studiul de fezabilitate, proiectul tehnic si caietele de sarcini. Documentatia trebuie sa cuprinda: piese scrise ( evaluari, date tehnice privind investitia si principalele cerinte si finantarea investitiei) piese desenate ( plan de amplasare in zona si plan