Amenajari Gradina Pitesti

GARDENFLOR EXPERT PITEŞTI

Amenajari Gradina Pitesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Amenajari Gradina Pitesti: GARDENFLOR EXPERT PITEŞTI.

  amenajari_gradina_pitesti_400 Gardenflor Expert Pitesti are o echipa tanara cu 6 ani experienta in domeniul amenajarilor cu plante decorative iar prin magazinul sau din Pitesti va ofera o gama larga de produse si servicii de specialitate: plante de exterior si de interior, ghivece Lechuza si ghivece ceramice, sisteme de irigatii, gazon rulou si samanata, produse de intretinere ( pamant fertil, piatra ornamental, scoarta decorativa, fertilizanti pentru plante si gazon), consultanta in amenajarea gradinilor si servicii de intretinere.

   Gardenflor Expert Pitesti ofera servicii la standarde inalte in domeniul amenajarii peisajului, avand specialisti motivati, documentati si entuziasti, pentru a realiza pentru dumneavoastra servicii profesionale pentru amenajarea, proiectarea si intretinerea spatiilor verzi. 

  Daca va doriti un spatiu verde superb, o gradina frumoasa dar nu  aveti timp s-o intretineti sau nu stiti cum,  este mai bine sa cereti sfatul unui specialist in amenajari peisagere, care va proiecta si va amenaja gradina pe care v-o doriti.

   slide5_400_01

  Nu conteaza dimensiunea gradinii sau bugetul, daca este vorba de gradina de acasa, birou , un loc de joaca pentru copii, specialistii nostrii au solutii ajustate pentru fiecare caz in parte. Daca iubiti gradinaritul, putem lucra impreuna pentru ca dvs sa aveti o gradina aromonioasa in care energia pozitiva circula libera.

 Aici va ajutam noi, oferindu-va servicii de infiintare gazon, amenajare relief artificial dupa care amplasare plante. Serviciile noastre includ arhitectura peisagistica pentru ca gradina sa arate impecabil,  aranjamentele florale va vor satisface gusturile prin eleganta lor, si pe langa toate acestea va oferim si posibilitatea de a va amenaja gradina cu mobilier de gradina, pentru ca timpul petrecut in gradina dumneavoastra sa fie unul dintre cele mai placute.

  
 

slide4_400

   In acest sens, va stam la dispozitie cu o oferta bogata de plante ornamentale, arbori si arbusti ornamentali, precum si cu o gama variata de pomi fructiferi si conifere pentru amenajarea gradinii dumneavoastra.

   Suntem pregatiti sa va oferim produse de foarte buna calitate obtinute in pepinierele proprii sau ale asociatilor si partenerilor nostri.
   Oferta noastra cuprinde servicii de livrare, proiectare, amenajare si intretinere.
   Toate acestea sunt posibile cu ajutorul unei echipe de profesionisti gata sa vina cu idei si solutii pentru gradina dumneavoastra.
   Ne adresam atat persoanelor fizice si juridice care doresc produse si servicii pentru amenajarea propriilor spatii verzi, cat si companiilor specializate in realizarea proiectelor de natura peisagistica.

   Echipa noastra va sta la dispozitie pentru orice intrebare sau detalii despre serviciile pe care le prestam cat si cu informatii despre problemele care apar in momentul in care doriti sa va realizati o gradina sau sa va amenajati spatiul verde de la sediul companiei.

Servicii

 Firma noastra va sta la dispozitie pentru servicii de amenajare si intretinere gradini, sisteme de irigatii, gazon rulou si samanta si produse de intretinere. De asemenea, va oferim o gama larga de plante ornamentale, atat pentru exterior, cat si pentru interior: