Amenajari Gradina Pascani

Bogardens Design SRL

Amenajari Gradina Pascani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Amenajari Gradina Pascani: Bogardens Design SRL.

Bogardens Design SRL
Amenajari - Intretienre Gradini si Spatii verzi | Montaj Rulouri Gazon Pascani
0741.022.716

  Realizam orice tip de amenajari gradini si spatii verzi in baza  unor concepte unice, adaptate personalitatii si necesitatilor  sufletesti si spirituale ale clientului nostru, prin optimizarea  spatiului avut la dispozitie!

  Activitate noastra implica proiectarea spatiilor verzi adiacente cladirilor rezidentiale si industriale, livrarea materialelor necesare executarii acestor proiecte (plante, gazon covor sau seminte de gazon, dale din piatra pentru alei si cascade, roci decorative, pietris decorativ, scoarta de copac, sisteme profesionale de irigat, etc.), realizarea spatiilor conform proiectului, dar si intretinerea acestora.

  Spatiul verde amenajat trebuie sa aiba un efect benefic din punct de vedere vizual cat si ca utilitate practica. Materializarea cerintelor mentionate implica eforturi poate prea mari pentru un novice, ceea ce poate fi demoralizator.

  Pentru realizarea sistemului de irigatii, oferim servicii de sapare mecanizata, cuplare a aspersoarelor la furtune si proba a instalatiei. Apoi se va trece la montarea tevilor si a senzorilor de ploaie, iar dupa incheierea acestor activitati, se va acoperi santul creat in prealabil si se va instala pompa de sistem.

Pregatirea suprafetei pentru montarea gazonuluimontare gazon bacau

  In acest sens, in primul rand trebuie asigurat un teren curatat de eventuale resturi de vegetatie sau gazon mai vechi, etc. Apoi se vor efectua lucrari de sapare si frezare mecanizata (maruntire) care creaza baza pentru o aderenta mai buna a firului de iarba. Ulterior ne ocupam de egalizarea si uniformizarea solului, astfel incat sa nu existe denivelari sau gropi care vor strica aspectul general final si care vor face ca anumite portiuni sa primeasca in mod neuniform soare sau apa . In jurul casei sau altor constructii, stratul de gazon va fi asezat usor in panta, pentru a favoriza evacuarea apei in cazul unor ploi abundente. Pasul urmator este plantarea florilor sau plantelor alese in cadrul discutiilor preliminarii si, daca este cazul, se vor face aranjamentele din pietre decorative.

Montajul gazonului

 Pentru montajul efectiv al gazonului, in primul rand se va face descarcarea mecanizata a rulourilor. Se vor aseza rolele cu grija, se vor intinde si se vor fixa pe pozitie. Pentru aranjare, dar mai ales pentru a imbunatati aderenta la sol si pentru asigurarea faptului ca radacinile vor prinde, se va efectua tavalugirea (tasarea)rulourilor montate, dupa care se va iriga intreg gazonul prin inundare. Aspectul in urma acestei proceduri trebuie sa fie unul mocirlos, si trebuie o grija deosebita in asigurarea ca fiecare portiune este suficient de umeda. Aceste ultime etape in montaj sunt esentiale pentru a evita situatia in care raman zone uscate care vor duce la un aspect neuniform si la pete maronii. De asemenea, trebuie continuata irigarea periodica pana la prinderea radacinilor firelor de iarba, fara a permite pamantului sa se usuce complet intre udari.

                 Amenajari Gradina Bacau  Amenajari Gradina Bacau

 Din punct de vedere exterior, gradina are rolul de a crea placere ochilor si o legatura stransa cu arhitectura constructiei iar din punct de vedere interior gradina dumneavoastra este conceputa pentru a oferi pace de minte, timp petrecut alaturi de familie si prieteni, relaxare si multa liniste. Toate aceste consecinte ale amenajarii vin in urma unei executii profesioniste, de catre specialistii nostri cu o vasta experienta in domeniu.

Odata ce aveti deja un gazon frumos si uniform, care este prins bine si arata asa cum v-ati dorit, nu uitati de mentinerea lui! In acest sens, puteti apela la noi sau puteti efectua singuri lucrari de intretinere lunara, care implica minimum 2 interventii. Sunt necesare tunderea si aplicarea de ingrasamant, care impreuna vor imbunatati aspectul gazonului si ii vor mari durata de viata. Exista ingrasaminte sezoniere (adaptate necesitatilor fiecarui anotimp) si all-season (pentru toate sezoanele).

In plus, echipa noastra va poate pune la dispozitie (contra cost) si un ierbicid selectiv care va proteja firul de iarba, in acelasi timp eliminand orice buruiana.

Va putem ajuta sa aveti parte de un gazon asa cum ati visat, intr-un timp extrem de scurt! Trebuie doar sa ne contactati si, impreuna cu specialistii si mesterii nostri buni la toate, se poate concepe un plan adaptat nevoilor dumneavoastra, astfel incat sa va puteti bucura cat mai repede de o gradina cu farmec!

                   Amenajari Gradina Bacau  Amenajari Gradina Bacau

Servicii

Bogardens Design SRL va ofera o gama larga de servicii, de cea mai buna calitate in domeniul amenajarilor exterioare in Bacau, Iasi si Neamt:

  • MONTAJ GAZON RULOU
  • PLACARI si PAVARI cu PIATRA NATURALA
  • MENTENANTA CLADIRI
  • CONSTRUCTII FOISOARE
  • LIVRARI FLORI SI PLANTE
  • DESZAPEZIRE