Amenajari Gradina Onesti

CIOBANU ST FLORIN PFA

Amenajari Gradina Onesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Amenajari Gradina Onesti: CIOBANU ST FLORIN PFA .

 Firma noastra va ofera : flori curgatoare si numai, plante perene si anuale, jardiniere executate la comanda si o gama diversificata de servicii pentru gradina ta ! Pentru detalii suplimentare in privinta preturilor practicate, sau pentru orice fel de intrebari legate de serviciile oferite de noi, nu ezitati sa ne contactati, va asteptam!

Servicii

Gradina trebuie gandita ca principalul loc de odihna si recreere, joaca pentru copii, incantare a ochiului, prin culoare arome si mirosuri. O gradina dusa spre perfectiune trebuie sa fie un ecosistem in sine, sa se poata intretine cu un ajutor minim.

Procesul de amenajare a unei gradini are 3 etape: proiectarea, amenajarea si intretinerea. Noi ne ocupam atat de proiectare si amenajare peisagera, cat si de gazonare, montarea sistemelor de irigatii pentru gradina, amenajari de iazuri pentru pentru gradini si alei.

Echipa noastra de profesionisti va pune la dispozitie imaginatia si creativitatea ei pentru a va aduce aproape un colt de natura.