Amenajari Gradina Medias

Dentini-Ruxandra-II

Amenajari Gradina Medias reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Amenajari Gradina Medias: Dentini-Ruxandra-II.

 Firma noastra se ocupa cu:

AMENAJAREA GRADINILOR: - defrişarea vegetaţiei existente şi înlăturarea rădăcinilor şi resturilor vegetale; - decopertare sau adăugare de pământ vegetal la nivel; - săparea şi mărunţirea mecanizată a terenului; - executarea şanţurilor pentru sistemul de irigat şi drenaj; - executare de sisteme de irigat automate - modelarea terenului; - montarea elementelor constructive(alpinarii..amenajari gradini, amenajari spatii verzi, intretinere spatii verzi, intretinere gradini, jardiniere lemn, fantana gradina, amenajari peisagistice, sisteme irigatii, iazuri gradina.

 Proiectarea este primul si poate cel mai important pas in amenajarea spatiului verde de aceea nu este indicat sa renuntati serviciile de proiectare. Este mai usor si mai ieftin sa modifici un proiect decat sa incerci diferite variante in teren pana obtii rezultatul dorit.

 Transpunerea dumneavoastra in gradina inca din aceasta faza este posibila datorita realizarii si prezentarii  proiectului  in varianta 3D. 

 Avand ca punct de plecare observatiile si masuratorile noastre de la fata locului si adaugand preferintele dumneavoastra concepem pentru inceput doua modalitati de amenajare.

 In urma prezentarilor si a dezbaterilor comune stabilim varianta finala a proiectului, pentru care primiti si un deviz detaliat.

 Un pachet complet de proiectare cuprinde modul de organizare a sistemelor de drenaj, irigatii, alei, iluminat si amenajarea peisagistica. In functie de starea spatiului se poate opta pentru un pachet partial de proiectare. 

 Odata stabilit proiectul final de amenajare al spatiului punerea acestuia in practica implica o planificare atenta a etapelor ce trebuie parcurse.Ordinea etapelor se intocmeste tinand seama de particularitatile fiecarui spatiu de amenajat.

 Din experienta acumulata va punem la dispozitie tehnologii moderne si eficiente pentru obtinera unei amenajari  reusite. Realizarea in teren se poate executa in diverse variante de colaborare pentru a obtine costuri minime, calitate si rapiditate in executie.

  Odata finalizata amenajarea, printr-o intretinere adecvata, gradina dumneavostra se va dezvolta armonios devenind spatiul de relaxare atat de necesar.

Servicii

Serviciile noastre:
-gazon natural
-peluze de gazon
-plante decorative
-sisteme de irigaţii automatizate
-întreţinerea spaţiilor verzi amenajate
-proiectarea şi înfiinţarea unor spaţii verzi
- amenajări peisagistice complexe