Amenajari Gradina Lugoj

Amenajari Gradina Lugoj

Amenajari Gradina Lugoj reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Amenajari Gradina Lugoj: Amenajari Gradina Lugoj.

Proiectare - Amenajare - Intretinere gradini si spatii verzi | Gazon | Sisteme Irigatii

infiintare gazon timis

 

Fie ca aveti nevoie de lucrari de intretinere, sau de lucrari de amenajare a gradinii, gazonare, instalare a sistemelor de irigare, amenajare garduri vii, plantare sau toaletare pomi fructiferi sau copaci ornamentali, echipa noastra este disponibila pentru a va crea spatiul verde preferat. Daca va doriti o gradina frumoasa completa si nu stiti sa o amenajati sau sa o intretineti, apelati cu incredere la noi.

Amenajarea spatiilor verzi cu rulouri de gazon este practica, eficienta si sigura. Rulourile de gazon se decoperteaza si se monteaza aproape in orice perioada a anului, oferind un rezultat spactaculos. Rulourile de gazon natural se aplica si formeaza peluze inierbate, reprezentand varianta cea mai rapida de obtinere a gazonului care schimba imediat aspectul gradinii.

Serviciile de intretinere spatii verzi cuprind o serie larga de operatiuni: cosmetizare pomi, tunderea, fertilizarea si irigarea gazonului, tratarea arborilor impotriva daunatorilor, repararea sistemelor de irigat, curatarea iazurilor si a cascadelor ornamentale, curatarea terenurilor.