Amenajari Gradina Cluj-Napoca

Eco Garden Construct

Amenajari Gradina Cluj-Napoca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Amenajari Gradina Cluj-Napoca: Eco Garden Construct.

Eco Garden Construct
Proiectare  Executie  Amenajari  Intretinere Gradini  Spatii Verzi • Parcuri  Sistem Irigatii Cluj-Napoca
0745.666.762

Despre Noi

Eco Garden Construct se ocupa de intretinere spatii verzi in Cluj si intretineri gradini in Cluj si judetele limitrofe din Transilvania, precum si in Bucuresti. Ne ocupam de mentenanta spatii verzi rezidentiale, mentenanta spatii verzi industriale si intretinere spatii verzi si terenuri sportive, intretinere spatii verzi asociatii de proprietari si locatari.

Sectorul de intretinere gradini si de intretinere si mentenanta spatii verzi l-am inceput din pasiunea pentru curat, sanatate si mediul inconjurator, din necesitatea de a ne simti utili pentru iubitorii de verde, plante si gazon.

Ne place sa facem intretinere de spatii verzi cu personal calificat si tanar. Ne place safacem  intretineri de gradini cu utilaje proprii de performanta ridicata, programe regulate si bine stabilite, discretie si eficienta. Dupa interventiile noastre de intretineri spatii verzi, suprafetele revin la forma initiala recapatandu-si din prospetime, splendoare, atractie si utilitate.

amenajari gradini spatii verzi cluj napoca

  Eco Garden Construct este o societate tânără, care datorită colectivului său, format din absolvenţi de peisagistică, horticultură, silvicultură, agricultură, politehnică şi construcţii, reuşeşte să devină, începând din anul 2009, o echipă de profesionişti de sector, care şi-a demonstrat capacităţile gestionând cu succes proiecte de anvergură mare, dar şi elegante proiecte rezidenţiale. În urma acestor reuşite şi a bogatei experienţe acumulate în ţară şi în străinătate, am decis să ne extindem activitatea în celelalte judeţe din Transilvania, pentru ca noi beneficiari ai realizărilor noastre să se poată bucura de calitatea şi eficienţa diversificatelor servicii pe care le prestăm.

amenajari gradini spatii verzi cluj napoca

  Ideea unei firme de amenajari gradini apare ca rezultat al necesitatii existentei in piata de profil a unei firme de amenajari spatii verzi, care sa satisfaca exigentele ridicate ale consumatorului modern de frumos si pretentii tehnice de actualitate. Astfel am ales sa lucram cu cei mai mari producator de gazon din Romania si Europa precum si cu cei mai mari producator si distribuitori de sisteme de irigatii. Colaboram cu rezultate deosebite cu producatori de plante si pepiniere din Romania si Europa, reusind sa aprovizionam orice fel de plante la orice dimensiuni, inclusiv de talie mare pe transporturi agabaritice dedicate, putand efecuta lucrari de plantari special oriunde in Europa si pana in tari precum Georgia, Azerbaidjan, Kazahstan,Turkmenistan, Dubai.

  PROIECTARE

 • PROIECTARE SISTEME RACIRE

Proiectarea sistemelor de răcire se face pentru fiecare client în parte şi în funcţie de destinaţia şi suprafaţa ce urmează a fi deservite. Proiectarea se face la mp şi întruneşte toate caracteristicile tehnice necesare montării ulterioare. Consultaţi rubrica Amenajare – Realizare sisteme de răcire pentru a vedea aplicabilitatea acestora

 • PROIECTARE SISTEME DE DEGIVRARE

Sistemele de degivrare sunt soluţia practică şi confortabilă la probleme apărute frecvent în timpul iernii: trepte şi alei alunecoase, rampe şi parcări îngheţate, mormane de zăpadă. Datorită sistemului eficient de încălzire instalat sub căile de acces, puteţi spune adio acestor inconveniente şi vă puteţi bucura de siguranţă deplină în deplasare, fie ea cu maşina sau pe jos

 • PROIECTARE SPATII SI ELEMENTE DE DECOR

Proiectarea pergolelor şi a elementelor de decor este menită să vină în întâmpinarea bunului gust, prin evidenţierea sistematizării spaţiului în care vin amplasate. Este bine de ştiut că niciodată un element de decor de dimensiuni considerabile nu trebuie lăsat fără o “umbră” de vegetaţie, pentru a nu deranja armonia spaţiului verde

 • PROIECTARE SISTEME IRIGATII SI DRENAJ

Proiectarea sistemelor de irigaţii şi drenaj este făcută de către specialiştii Eco Garden Construct în baza măsurătorilor efectuate. În primul caz vor fi măsurate debitul apei şi necesarul de apă cerut de suprafaţă şi de speciile de plante, iar în al doilea caz, coeficienţii de pantă, curbele de nivel ale suprafeţelor, textura solului etc. 

 • PROIECTARE ALEI SI LOCURI DE JOACA

Proiectarea spaţiilor de joacă pentru copii cere o cunoaştere temeinică a normelor europene privind securitatea persoanei şi îndeosebi a copiilor.

 • PROIECTARE STÂNCARII

Proiectarea stâncăriilor se face ţinând cont de conceptul architectural în care se încadrează, de culorile construcţiilor din jur, ale plantelor care colorează la rândul lor prin frunze şi flori. Stâncăria sau rocăria cere multă experienţă în alegerea materialelor folosite, a tipurilor de rocă, precum şi a plantelor ce urmează să o evidenţieze.

 • PROIECTARE IAZURI, LACURI SI CASCADE

Proiectarea elementelor grădinilor şi parcurilor care necesită cantităţi mari de apă se face în baza sursei de alimentare cu apă şi a modalităţilor de evacuare a acesteia. Este foarte importantă identificarea soluţiilor de recirculare a apei sau de epurare a ei, în vederea folosirii ulterioare în alte scopuri, utile pentru reducerea costurilor de întreţinere.

 • PROIECTARE SISTEME ELECTRICE EXTERIOR

Proiectarea sistemelor de iluminat electric, de senzori externi, cascade sau fântâni, filtre de apă şi pentru piscine se face în momentul în care se decide amplasarea acestora şi înainte de a începe execuţia lucrărilor de amenajare/reamenajare a grădinii dumneavoastră sau a spaţiului ce urmează a deveni şantier.

Eco Garden Construct oferă servicii de proiectare 2D şi 3D a grădinilor cu ajutorul celor mai noi aplicaţii software pe care le oferă piaţa de specialitate. Puteţi vedea astfel de la început cum va arăta grădina dumneavoastră în momentul terminării lucrării.
Termenul de execuţie, precum şi costurile, vor fi calculate în funcţie de mărimea, forma şi complexitatea proiectului. Asigurăm garanţie şi service pentru lucrările efectuate.

 AMENAJARI GRADINI SI SPATII VERZI

  Eco Garden Construct se ocupa de amenajari spatii verzi in Cluj si amenajari gradini Cluj si judetele limitrofe din Transilvania, precum si in Bucuresti. Ne ocupam de insamantare gazon, montaj gazon rulou si lucram in stransa legatura cu producator de gazon din pepinierele importante din tara si strainatate. Sectorul de amenajari gradini si de amenajari spatii verzi l-am inceput din pasiunea pentru frumos si mediul inconjurator, din necesitatea de a ne simti utili pentru iubitorii de verde, plante si gazon. Ne place sa facem amenajari de spatii verzi cu personal calificat si tanar. Ne place safacem  amenajari de gradini cu stil si cu concepte inovatoare, modern si cu gust.

 INTRETINERE

  Eco Garden Construct se ocupa de intretinere spatii verzi in Cluj si intretineri gradini in Cluj si judetele limitrofe din Transilvania, precum si in Bucuresti. Ne ocupam de mentenanta spatii verzi rezidentiale, mentenanta spatii verzi industriale si intretinere spatii verzi si terenuri sportive, intretinere spatii verzi asociatii de proprietari si locatari. Sectorul de intretinere gradini si de intretinere si mentenanta spatii verzi l-am inceput din pasiunea pentru curat, sanatate si mediul inconjurator, din necesitatea de a ne simti utili pentru iubitorii de verde, plante si gazon. Ne place sa facem intretinere de spatii verzi cu personal calificat si tanar. Ne place safacem  intretineri de gradini cu utilaje proprii de performanta ridicata, programe regulate si bine stabilite, discretie si eficienta. Dupa interventiile noastre de intretineri spatii verzi, suprafetele revin la forma initiala recapatandu-si din prospetime, splendoare, atractie si utilitate.

 GAZON SI IRIGATII

   Pentru a alege metoda corectă de gazonare, trebuie să comparăm însămânţarea cu montarea rulourilor de gazon.

   Avantajele ruloului de gazon faţă de însămânţare sunt:

 • RISC SCĂZUT DE EROZIUNI ALE SOLULUI DATORITĂ PLOILOR, VÂNTULUI, PERIOADEI NECORESPUNZĂTOARE A ÎNSĂMÂNŢĂRII
 • POATE FI MONTAT PE TOATĂ PERIOADA ANULUI
 • AMESTEC DE SEMINŢE DE GAZON DE ÎNALTĂ CALITATE
 • UNIFORMITATE PERFECTĂ
 • LIPSA BURUIENILOR
 • ATRACTIV DIN MOMENTUL INSTALĂRII
 • FOLOSIREA IMEDIATĂ DUPĂ MONTARE PENTRU TRAFIC UŞOR ŞI DUPĂ 2 SĂPTĂMÂNI UTILIZAREA COMPLETĂ.
 • CU MONTAREA RULOURILOR DE GAZON ECONOMISIM 1,5 ANI DE MUNCĂ, PRECUM ŞI ÎNGRĂŞĂMINTE ŞI MATERIALE FITO-SANITARE. PRIN FOLOSIREA RULOURILOR DE GAZON OBŢINEM UN GAZON PREŢIOS ŞI DE CALITATE SUPERIOARĂ. 

  LUCRARI DOMENIU PUBLIC

   În perspectiva dezvoltării durabile şi alinierii la standardele europene a infrastructurii din România, standarde conform cărora trebuie să existe o corelaţie strânsă între spaţiile verzi, zonele locuite şi cele industriale din fiecare localitate, S.C. Eco Garden Construct S.R.L. oferă servicii specializate pentru autorităţile publice din România (primării, consilii locale/judeţene, prefecturi, regii autonome, e.t.c.) în vederea alegerii unor soluţii optime pentru:

 • amenajare spatii verzi
 • amenajare artere circulate, intersectii si sensuri giratorii
 • amenajare domeniu public
 • terenuri sportive
 • parcuri publice
 • locuri de joaca pentru copii
 • amenajari pentru sarbatorile de iarna
 • furnizare si plantare material dendrofloricol
 • mobilier urban
 • lucrari de pavaj si realizare alei
 • toaletari, defrisari arbori
 • interventii de urgenta
 • deszapeziri
 • degajari zone cu risc
 • decopertari tencuieli exterioare
 • eliminare grafitti
 • proiectare