Amenajari Gradina Carei

Pominova

Amenajari Gradina Carei reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Amenajari Gradina Carei: Pominova.

Suntem iubitori de natură şi frumos şi dorim să aducem în viaţa oricărui om un colţişor de natură unde putem savura o clipă de relaxare departe de stresul cotidian. 

Noi transformăm spaţiul de lângă dvs. într-o oază de verdeaţă pe placul şi după preferinţele fiecăruia de la un simplu gazon până la o grădină în cele mai variate stiluri, oferindu-vă servicii de amenajare a spaţiilor verzi. 

Deasemenea vă aşteptăm la Garden center-Carei cu o gamă variată de arbori şi arbuşti ornamentali – chiar şi de origine mediteraneană, diferite specii de thuia şi brazi, pomi fructiferi de diverse soiuri, trandafiri de la cei pitici până la cei urcători, pământ special pentru flori şi conifere, precum şi soluţii nutritive pentru ca plantele dvs. să fie tot timpul cele mai frumoase. 

Garden center - Careiamenajări grădiniamenajări spaţii verziplante naturale ornamentalepomi fructiferi.

Servicii

INSTRUCTIUNI DE INGRIJIRE PLANTELOR:

Varianta optima de udare este de a turna apa pe intreaga suprafata a solului, astfel incat treimea superioara a solului sa fie imbibata de apa si solul sa se mentina umed. 
Trebuie avut in vedere permanent raportul umiditate/temperatura/lumina, astfel:
In lunile de vara, vor fi necesare mai multe udari decat in mod obisnuit.
Udarea se repeta daca umiditatea este scazuta sau in timpul zilelor cu mult vant. 
Dimpotriva, planta nu va avea nevoie sa fie udata atat de des in anotimpul rece, in cazul in care umiditatea atmosferica este ridicata si in zilele in care nu bate vantul. 
Se va evita stropirea frunzelor, deoarece acest lucru favorizeaza aparitia si dezvoltarea ciupercilor.
Udarea se face incet, cu meticulozitate, fiind necesara dedicarea unui timp mai indelungat procesului udarii pentru a preveni alunecarea apei pe langa vas, in caz contrar, apa nu se va infiltra in sol.
Plantele se fertilizeaza periodic. Acest lucru se realizeaza cu substante lichide care se dilueaza cu apa, fie cu bastonase sau granule. Este foarte importanta respectarea concentratiei indicate pe ambalajul produsului. In cazul fertilizarii plantelor, pamantul trebuie udat putin inainte de aceasta operatiune astfel incat planta sa nu fie afectata daca solutia folosita la fertilizare este prea concentrata.
In timpul perioadei de iarna, plantele intra in repaus, ceea ce impune o fertilizare mai rara.