Amenajari Gradina Bucuresti-Sector 6

Apache Gardens

Amenajari Gradina Bucuresti-Sector 6 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Amenajari Gradina Bucuresti-Sector 6: Apache Gardens.

    Apache Gardens se ocupă cu amenajarea de grădini și spaţii verzi de exterior, dar și de interior. Vă punem la dispoziţie experienţă și idei în vederea amenajării unui spaţiu cât mai plăcut și reconfortant în grădina dumneavoastră. Specialiștii noștri pot amenaja grădini de orice dimensiune, pornind de la micul petec de verdeaţă din faţa casei, până la terenuri vaste, care se pot transforma astfel în adevărate oaze de relaxare și frumuseţe.

Servicii

Apache Gardens amenajează grădini și spaţii verzi de mică și mare complexitate. Amenajăm atât mici grădini urbane, cât și spaţii întinse, care cer proiectare complexă și gestionare de durată.

Apache Gardens este expert în amenajări grădini și spaţii verzi, de la cele mici, potrivite pentru oraș, în spaţii înguste și puţin prietenoase, până la grădini mari, din zone rezidenţiale generoase, din afara orașelor. Ne ocupăm cu experienţă și eficienţă de amenajări grădini, pentru toate gusturile. Pentru amenajări grădini, avem adesea oferte speciale.


După ce ne ocupăm de amenajarea grădinii, urmează perioada de întreţinere pentru spaţii verzi, plante și grădină în ansamblul ei:

  •     Întreţinere gazon
  •     Întreţinere plante exterior (arbori, arbuști, trandafiri, grupuri de plante, plante agăţătoare, garduri vii)
  •     Întreţinere lacuri, cascade și cursuri de apă
  •     Întreţinere plante de interior (plante decorative și flori)Pentru noi clienţii sunt pe primul loc, și deoarece vrem să-i mulţumim pe toţi, suntem mereu deschiși la sugestii și solicitări, dar de asemenea și în pas cu moda amenajărilor peisagistice.

În 2014, serviciile noastre s-au numărat printre cele mai diversificate de pe piaţa din domeniu, începând cu foraje puţuri de mică și mare adâncime, construire terase și garduri, până la pavaje curţi sau pavare alei.

Iar pentru sezonul hibernal vă oferim servicii de deszăpezire, dar și decorare interior sau exterior pentru Sărbătorile de iarnă (furtun luminos, instalaţii cu jocuri de lumini, decoraţiuni de sezon) și chiar îmbodobirea bradului! Pentru aranjamente speciale de iarnă, cu brad natural sau brad artificial, contactaţi Florăriile Perfection AICI!

Aveţi o idee de amenajare, interioară sau exterioară, și nu știţi cu ce să începeţi? Apache Gardens vă ajută, iar împreună vom găsi soluţia ideală pentru casă, curte sau grădină, dar și pentru bugetul dumneavoastră. Tot ce trebuie să faceţi este să ne contactaţi!