Amenajari Gradina Bucuresti-Sector 3

TURRIS GARDEN CONSTRUCT SRL

Amenajari Gradina Bucuresti-Sector 3 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Amenajari Gradina Bucuresti-Sector 3: TURRIS GARDEN CONSTRUCT SRL.

    Turris garden&construct este o echipa tanara formata din specialisti ce va poate ajuta in luarea unor decizii in privinta amenajarilor peisagistice si de interior. alegerea facuta va tine cont de conditiile pedoclimatice ale zonei, dorintele clientului si bugetul acestuia. dupa alegerea variantei de proiect, gradina va fi executata in cel mai scurt timp intr-un mod profesionist.

Servicii

Executam cascade, iazuri siumple sau cu pesti.

Executam o gama diversificata de mobilier de gradina.

Va oferim servicii de proiectare si amenajare gradini.

Montam alei naturale sau artificiale.

    PLACARE ALEI PIATRA NATURALA NEREGULATA

Piatra naturala de la Rocas Decor este culeasa din toate colturile lumii. Importam piatra naturala interior si exterior sub diferite forme: granit, travertin,marmura, piatra decorativa, piatra pentru gradina, bazalt, ardezie-slate, mozaic. Cu ajutorul unor adevarati sculptori in piatra naturala, prelucram si oferim montaj si placare piatra naturala la orice tip de piatra enumerata mai sus pentru ca baia, bucataria, gradina sau orice amenajare doriti sa construiti cu ajutorul pietrei naturale.