Amenajari Gradina Braila

SC IULIFLORA GARDEN SRL

Amenajari Gradina Braila reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Amenajari Gradina Braila: SC IULIFLORA GARDEN SRL .

 Proiectam spatii verzi, amenajam gradini, terase, sedii de firma. gazon, rulouri de gazon, gard viu, arbusti ornamentali, trandafiri, minicascade, rocarii, pergole, plante cataratoare. va rugam sa ne contactati pentru informatii despre produse, servicii si pentru comenzi pentru produsele noastre.

 Gradina trebuie gandita ca principalul loc de odihna si recreere, joaca pentru copii, incantare a ochiului, prin culoare arome si mirosuri. O gradina dusa spre perfectiune trebuie sa fie un ecosistem in sine, sa se poata intretine cu un ajutor minim.

 Procesul de amenajare a unei gradini are 3 etape: proiectarea, amenajarea si intretinerea. Noi ne ocupam atat de proiectare si amenajare peisagera, cat si de gazonare, montarea sistemelor de irigatii pentru gradina, amenajari de iazuri pentru pentru gradini si alei.

 Echipa noastra de profesionisti va pune la dispozitie imaginatia si creativitatea ei pentru a va aduce aproape un colt de natura.

Servicii

Etapele proiectului:

  • stabilirea cerintelor clientului;
  • prezentarea unor schite de idei, pentru a veni in sprijinul descoperirii stilului preferat de dumneavoastra;
  • alegerea de catre client a modului de amenajare a proprietatii;
  • realizarea proiectului pe baza de fotografie ce simuleaza cât mai fidel felul in care o sa arate gradina dvs.
  • aprobarea de catre client a proiectului;
  • stabilirea costului amenajarii (deviz) si semnarea contractului.