Amenajari Gradina Alexandria

Amenajari Gradini si Spatii Verzi Alexandria

Amenajari Gradina Alexandria reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Amenajari Gradina Alexandria: Amenajari Gradini si Spatii Verzi Alexandria.

 Proiectarea este primul si poate cel mai important pas in amenajarea spatiului verde de aceea nu este indicat sa renuntati serviciile de proiectare. Este mai usor si mai ieftin sa modifici un proiect decat sa incerci diferite variante in teren pana obtii rezultatul dorit.

 Transpunerea dumneavoastra in gradina inca din aceasta faza este posibila datorita realizarii si prezentarii  proiectului  in varianta 3D. 

 Avand ca punct de plecare observatiile si masuratorile noastre de la fata locului si adaugand preferintele dumneavoastra concepem pentru inceput doua modalitati de amenajare.

 In urma prezentarilor si a dezbaterilor comune stabilim varianta finala a proiectului, pentru care primiti si un deviz detaliat.

 Un pachet complet de proiectare cuprinde modul de organizare a sistemelor de drenaj, irigatii, alei, iluminat si amenajarea peisagistica. In functie de starea spatiului se poate opta pentru un pachet partial de proiectare. 

 Odata stabilit proiectul final de amenajare al spatiului punerea acestuia in practica implica o planificare atenta a etapelor ce trebuie parcurse.Ordinea etapelor se intocmeste tinand seama de particularitatile fiecarui spatiu de amenajat.

 Din experienta acumulata va punem la dispozitie tehnologii moderne si eficiente pentru obtinera unei amenajari  reusite. Realizarea in teren se poate executa in diverse variante de colaborare pentru a obtine costuri minime, calitate si rapiditate in executie.

  Odata finalizata amenajarea, printr-o intretinere adecvata, gradina dumneavostra se va dezvolta armonios devenind spatiul de relaxare atat de necesar.

Servicii

Desfasuram si activitati de:
- proiectarea si amenajarea peisagistica a spatiilor verzi.
- amenajarea peluzelor cu gazon. 
- plantari cu plante ornamentale. 
- sisteme de irigatii automatizate. 
- intretinerea spatiilor verzi amenajate.

Pentru executia lucrarilor firma noastra dispune de:
-arhitect peisagist.
-inginer peisagistic.
-specialist sisteme de irigatii.
-muncitori peisagisti.