Amenajari Gradina Alba Iulia

Amenajari gradini Alba Iulia

Amenajari Gradina Alba Iulia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Amenajari Gradina Alba Iulia: Amenajari gradini Alba Iulia.


Proiectare | Amenajare| Intretinere gradini si spatii verzi | Sisteme irigatii Alba Iulia

  O gradina poate fi amenajata cu arbusti, pereni si flori si poate necesita mai putina munca decat ne putem imagina. Insa atunci cand alegeti sa plantati suprafetele exterioare nu trebuie sa lasati nimic la voia intamplarii si sa apelati la o firma specializata.

  Amenajarea gradinii implica numeroase aspecte, tehnice sau estetice, precum erbicidarea impotriva buruienilor, decopertarea in vederea completarii cu sol nutritiv, cu ajutorul utilajelor, trasarea/marcarea terenului in functie de proiect si de recomandarea arhitectilor nostri, precum si in functie de particularitatile solului.

Irigatii automate
Sistemele automate pentru irigat pot fi montate atat in spatii private (curti, gradini) cit si in spatii publice (terenuri sportive, parcuri, etc). Obiectivul unui sistem automat de irigat este acela de a asigura cantitatea de apa optimã necesarã plantelor pentru a se dezvolta.

Aspersoarele sunt montate la nivelul solului, ele ridicanduse automat numai in momentul in care exista presiune de apa in instalatie.