Amenajari Gradina Brasov

ECO GAZON SRL

Amenajari Gradina Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Amenajari Gradina Brasov: ECO GAZON SRL.

Eco Gazon
Amenajari gradini si spatii verzi Brasov
Producator rulouri de gazon, sisteme de irigatii, toaletari arbori

  Eco Gazon ofera servicii complete de amenajare si intretinere spatii verzi. Prin fiecare proiect de amenajare se materializeaza un vis. Avem incredere in capacitatea noastra de a crea si credem in viziunea clientilor nostri. Ne angajam sa transformam viziuni in realitate. Intreaga activitate a firmei Eco Gazon are la baza cateva principii: atentia acordata nevoilor clientului, accentul pus pe calitatea produselor si lucrarilor, promptitudinea in executie.

  Suntem profesionisti ai arhitecturii peisagistice si suntem mandri de acest fapt. Dar incercam mereu mai mult. Sa devenim un partener pe termen lung, nu doar un furnizor de servicii.
amenajari gradini spatii verzi brasov

  Echipa este alcatuita din cunoscatori deopotriva ai plantelor, artei aranjarii si ingrijirii lor cat si ai nevoilor umane legate de ele. Dorintele dumneavoastra sunt unice, iar noi le tratam astfel mereu. Pentru a fi siguri ca produsul final va reprezinta, va satisface, este exact ceea ce v-ati dorit (sau chiar mai mult, daca este posibil).

  Dispunem de utilaje moderne:amenajari gradini spatii verzi brasov

 • Masini de tuns profesionale, trimmere si aspiratoare profesionale
 • Motosapatoare profesionale
 • Drujbe, masini de tuns gard viu
 • Autoutilitare care ne permit deplasarea operativa oriunde in tara
 • Utilaje profesionale de macinat pamantul

 Amenajari gradini

  Ca urmare, o asemenea lucrare cere cunostinte dintr-o varietate de domenii (arhitectura, inginerie, proiectare, silvicultura, horticultura, etc) si o abordare interdisciplinara. Dificultatile ridicate de orice lucrare nu pot fi depasite creativ decat prin munca in echipa. 
De aceea putem garanta ca va vom indeplini orice dorinta legata de infatisarea gradinii dumneavoastra (in limitele impuse de natura, fireste).

Rulouri de gazon

  Producem gazon rulou in ferma din Com Vanatorii Mici, langa Bucuresti.
Rulourile de gazon se decoperteaza si se monteaza aproape in orice perioada a anului, oferind un rezultat spactaculos. Rulourile de gazon natural se aplica si formeaza peluze inierbate, reprezentand varianta cea mai rapida de obtinere a gazonului care schimba imediat aspectul gradinii. Amenajarea spatiilor verzi cu rulouri de gazon este practica, eficienta si sigura.
  Viteza de montare este de 500 mp in 8 ore prin obtinerea in timp record a unui gazon cu culoare si distributie uniforma pe toata suprafata.
  Gazonul se comercializeaza in rulouri de 1 mp, cu dimensiuni de 40cm x 250cm, 2.5cm de sol si cantaresc aproximativ 20kg. 

 Sisteme de irigatii

  Firma Eco Gazon executa si sistemele de irigatie a gazonului in cazul in care se doreste se executa sistemul de irigatie subteran sau terestru dupa care se executa tehnologia de gazon. Montarea sistemelor de irigat pentru gazon necesita o atentie deosebita, deoarece rolul lor este de a mentine intr-o forma perfecta gazonul si plantele ornamentale. Avand experienta in domeniu si foarte multe sisteme de irigatii montate putem sa estimam si sa instalam corect sistemul dvs. Instalatorii nostri sunt certificati in serviciile oferite.

Servicii

 Firma noastra va ofera la cele mai inalte standarde urmatoarele servicii:

 • Rulouri de gazon
 • Sisteme de irigatii
 • Toaletare arbori
 • Proiectare gradini
 • Alpinism utilitar
 • Amenajari gradini
 • Intretinere spatii verzi