Amenajari Gradina Simleul Silvaniei

SC Plant Tour S.R.

Amenajari Gradina Simleul Silvaniei reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Amenajari Gradina Simleul Silvaniei: SC Plant Tour S.R..

 Firma infiintata din 2006 s-a dezvoltat si a inregistrat cresteri de lungul timpului, extinzandu-si activitatea de la nivel local la nivel national prin amenajari de gradini, parcuri si alte spatii verzi.

amenajari gradini zalau

   Activitatea noastra este de a transforma orice spatiu de la un teren viran la un colt de rai, asa cum se procedeaza la mobilarea unei camere, adica:

  • proiectare spatii verzi
  • amenajare gradini
  • constructii de alei
  • sisteme de irigatii
  • plantare
  • insamantare de gazon prin samanta sau prin rulouri

   Mai proiectam si executam lacuri sau iazuri artificiale, alpinarii, parauri artificiale in curti proportional cu marimea acestora.

   Si o data ce ne-am dezvoltat, am creat colaborari atat cu persoane fizice cat si cu firme sau mari corporatii ca Silcotub Zalau si Michelin. De asemenea colaboram cu institutii publice din diverse localitati ale tarii, baze sportive, etc.

   Oferim servicii complete de intretinere a spatiilor verzi sau intretineri sezoniere, in functie de cerintele clientilor si nevoiile lor.

   Pe langa calitate, oferim seriozitate si promtitudine in efectuarea lucrarilor, iar ceea ce ne place noua cel mai mult este sa venim in intampinarea clientului cu idei si solutii in functie de pretentiile acestuia,  de zona in care locuieste, de conditii pedro-climatice,  de alternanta iarna-vara, precum si de calitatile solului.

   Toate serviciile oferite se desfasoara intr-un permanent  dialog cu clientul, tinand cont de dorintele acestuia, fara ca estetica ansamblului peisagistic ce urmeaza a fi creat sa aiba de suferit din punct de vedere al functionalitatii si esteticului.

   Daca vrei sa te bucuri de gradina ta deosebita, si sa te relaxezi tot timpul in ea, contacteaza-ne acum completand formularul de contact, sau suna la telefonul 0745 311 737 si iti vom prezenta care sunt primii pasi necesari pentru a-ti transforma gradina.

 

 

Servicii

Flori de Grădină
O gradina frumos amenajata este bijuteria unei case daca aceasta prezinta o gama vasta de culori care sa iti lumineze curtea. Iar cheia acestui lucru este modul in care proiectezi si plantezi in gradina ta diferitele tipuri de plante si flor, ca sa te relaxezi ...

Arbori ornamentali de gradina
Arborii ornamentali dau viata gradinii tale in fiecare sezon. Acestia pot crea in parcuri si gradini locuri cu umbra pentru a te racori in timpul verii.
Arbori ornamentali sunt niste copaci cu inaltimile incepand de la la 6.5 metri intaltime si au urmatoarele trasaturi definitorii ...

Arbusti de Gradina Ornamentali
Arbusti ornamentali sunt de obicei folositi in amenajari ca si fundatii, ecranari, elemente de fundal iar cateodata pentru a accentua aleile din piatra.
Multe specii sunt usor de modificat, luand forma de copac, prin taiere si antrenare, dar majoritatea sunt folositi in modul lor natural ...

Gazon pentru Gradina
Gazonul este pieasa centrala si inima fiecarei gradini. Iar pentru a obtine acest lucru, trebuie ca gazonul sa fie proiectat si amenajat bine de la bun inceput. Asadar trebuie sa ai in vedere toate posibilele sale intrebuintari, in functie de acestea alegand semintele potrivite pentru ...